Inscrie-te la newsletter!

Vei primi un email de fiecare data cand recomandam un nou cadou ca sa nu mai trebuiasca sa vizitezi site-ul. Nu vei primi alte email-uri!

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Cana de cafea Dexter

Va place Dexter? Your friendly neighborhood serial killer? Daca v-ati uitat la serial si v-a placut, cu siguranta veti adorata aceasta cana de . Asta este o siguranta pentru cei ce adora cafeaua. Cana de Dexter este facuta dintr-un material sensibil la temperatura si spiritul lui Dexter Morgan este clar inclus.

Cand cana este goala, culoarea este neagra. Cand turnati cafeaua fierbinte (sau poate ceai) logo-ul se transforma si cana se transforma in ce vedeti in poza. Se face alba si prezinta urme de sange (bineinteles, imprimate :)). Daca va place serialul foarte mult, puteti sa va aratati pasiunea la birou sau acasa.

Pret: $16,95

Din nefericire, problema este ca pretul total va ajunge la peste $50 pentru livrare in Romania. Este putin cam dar nu putem nega faptul ca aceasta cana este superba. Daca aveti cunostinte in S.U.A. veti putea scapa de  mare parte din costuri.

Similare:

Majoritatea vizitatorilor au ajuns aici cautand:

    cana dexter, tricou dexter morgan

2 Responses to “Cana de cafea Dexter”