Inscrie-te la newsletter!

Vei primi un email de fiecare data cand recomandam un nou cadou ca sa nu mai trebuiasca sa vizitezi site-ul. Nu vei primi alte email-uri!

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Tutorial Video – Cum sa iti faci o cutie de cadouri Origami din hartie

In ultimul timp parca este din ce in ce mai dificil sa gasim cutii de care sa fie foarte frumoase si sa nu coste extraordinar de mult. Majoritatea pur si simplu cumpara o punga pentru de marimi potrivite si atat. Haideti sa facem ceva diferit, deosebit, handmade. Orice cadou ce este oferit alaturi cu o parte din personalitatea celui care il ofera este special.

Am gasit 2 tutoriale video pe YouTube care va pot fi de ajutor. Primul explica cum se face baza cutiei si al doilea arata cum se face capacul. Ne-am jucat si noi, reusind sa facem cateva cutii chiar foarte dragute. Partea frumoasa este ca doar imaginatia va opreste din a gasi design-uri diferite si atractive. In schimb, aproape sigur veti gresi de cateva ori pana veti reusi. Va recomandam sa folositi A4 normala pana reusiti sa faceti cutiile Origami. Dupa aceea puteti sa folositi hartii decorate. Aveti grija insa pentru ca majoritatea hartiei de cadouri din comert nu este potrivita. Este bine daca hartia folosita este putin cartonata (dar nu prea mult).

Puteti gasi si diagrame ajutatoare AICI. Puteti sa experimentati cat doriti si se gasesc pe YouTube zeci de filmulete care va arata cum sa construiti astfel de cutii de cadouri. Cateva sunt mai simple, altele mult mai complicate. Aceasta din clip ni s-a parut cea mai accesibila si in acelasi timp frumoasa.

Similare:

Majoritatea vizitatorilor au ajuns aici cautand:

    cum se face o cutie, cum sa faci o cutie, cum sa faci o cutie de cadou, cum sa faci o cutie de , cum sa faci o cutie de cadouri

One Response to “Tutorial Video – Cum sa iti faci o cutie de cadouri Origami din hartie”